BEGE Aandrijftechniek
Producten » Mechanische_aandrijfsystemen » Met STM haalt u een goede aandrijving in huis

Met STM haalt u een goede aandrijving in huis

Als u een goede STM aandrijving nodig heeft, zit u bij Bege helemaal goed. Wij leveren de STM producten die u nodig heeft. U wilt toch ook een betrouwbare en efficiënte aandrijfkast?


STM staat voor kwaliteit
Als erkend leverancier van STM hebben wij een ruim aanbod van verschillende producten, zoals wormwielvertragingskasten en kegelwielkasten. Wij zijn altijd weer onder de indruk van de kwaliteit van onze producten. Vandaar dat wij STM van harte bij u aan kunnen bevelen.


Uitgebreide keuze
Welke aandrijftechniek u ook zoekt, wij leveren het. STM heeft per apparaat een uitgebreid assortiment met verschillende bouwgroottes, overbrengings-verhoudingen en vermogens. Er zijn ook haakse kasten leverbaar. Als u uw producten bij ons bestelt, bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Snelle levering

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de productgen die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op. Ons enthousiaste team helpt u graag verder. Bel 0252-220220 of vul het contactformulier in.

 


Wormwielvertragingskasten

STM bouwt 2 lijnen wormwielkasten.
Allereerst de vertrouwde RMI serie in 10 bouwgroottes met hartafstanden van 28 tot 180 mm en oplopende overbrengings-verhoudingen van 7 tot 10000 : 1.
De nieuwe serie UMI met zijn fraaie vierkante behuizing is leverbaar in
6 bouwgroottes met overbrengingsverhoudingen van 7 tot 100 : 1.
Alle opties zijn mogelijk zoals sneldraaiend 2e aseinde, ingebouwde slipkoppeling, spelingarme afstelling, versterkte lagering of afwijkende asdiameters.
De kasten zijn modulair opgebouwd en voorzien van IEC koppeling.
Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en leveringen uit voorraad completeren het geheel.

Wormwielkasten met voorgeschakelde tandwieltrap

De serie CR-CB met voorgeschakelde tandwieltrap is leverbaar in 5 bouwgroottes met een koppel T2N van 30 Nm tot 1000 Nm.
De overbrengingsverhoudingen lopen van 43 tot 460 : 1.
Het rendement is door toepassing van de tandwieltrap aanmerkelijk hoger dan uitvoeringen met louter wormwieloverbrengingen.
De compacte en fraaie bouwvorm met de daaraan gekoppelde prijs/kwaliteit verhouding zorgen voor een interessante aandrijving.

Kegelwielkasten

Een complete serie kegelwielkasten type OM/ROC mag in dit omvangrijke programma niet ontbreken. En wat voor een programma, bestaande uit zelfs 9 kastgroottes met overbrengingsverhoudingen van 6,9 tot 584 : 1.
Koppel T2N van 140 Nm tot 11200 Nm. Een respectabele serie met veel mogelijkheden. Ook IEC motoraanbouw is standaard tot 90 kW.
Alle gebruikelijke opties zijn mogelijk zoals klembus uitvoering, momentsteun, flens, insteekas, vrije ingaande as of terugloopsper.
Korte levertijden door eigen assemblage en een marktconforme prijs zijn vanzelfsprekend.

Haakse tandwielvertragingskasten
Een uniek ontworpen kast volgens de meest vooruitstrevende techniek leverbaar in 4 kastgroottes met koppel T2N tussen 67 Nm en 500 Nm.
Dus werkelijk in het populaire koppelbereik. Door spiraalvertande wielen en de gepatenteerde constructie is het mogelijk met slechts 2 tandwieltrappen een overbrengingsverhouding te creëren tot 148 : 1.
Het rendement bedraagt 90% wat uitzonderlijk hoog te noemen is, zeker bij genoemde hoge overbrengingsverhoudingen.
Een IEC normmotor wordt door middel van een koppeling compact aangebouwd.
De kwaliteit en prijs van de SM serie laat de concurrentie ver achter zich. Een noviteit van de eerste orde met 3 patenten in een product.
Vlakke opsteekkasten

STM heeft de PM serie ontworpen in zowel 2 als 3 traps uitvoering met zowel vrije ingaande as als voor IEC motoraanbouw. Een aandrijving die meer en meer wordt toegepast vanwege haar zeer compacte bouwvorm. Leverbaar in 4 bouwgroottes met overbrengingsverhoudingen van 2,6 en 278 : 1 en koppel T2N van 77 Nm tot 1900 Nm.
Als optie leverbaar met klembus uitvoering, insteekas, vrije ingaande as, momentsteun, terugloopsper en taperbush uitvoering.
Een programma wat prima aansluit bij de STM aandrijflijn.
Prijstechnisch een bestseller. Ook de levertijden zijn redelijk en daarmee een aantrekkelijk product voor uw machines.

Frequentieomvormer | Frequentiesturing | LS Frequentieregelaar | LG Frequentieregelaar | LS Frequentieomvormer | LG Frequentieomvormer | Regelaar