skip to Main Content

Integrale aandrijfsystemen

Complete en intelligente integrale aandrijfoplossingen die leiden tot efficiënte en productieve installaties met maximale continuïteit.

BEGE’s geïntegreerde aandrijfoplossingen

Voor machinebouwers is het een voortdurende uitdaging om met aandrijfcomponenten een rendabele installatie te realiseren. Individuele aandrijfcomponenten van meerdere leveranciers combineren, leidt vaak tot hoofdpijn en andere ongunstige effecten zoals tijdverspilling op het gebied van contractonderhandelingen, management en procesuitvoering.

BEGE biedt complete aandrijfsystemen waarvan de componenten naadloos op elkaar aansluiten. En omdat er slechts met één partner contact is, blijft alles overzichtelijk. Geen afleiding door verschillende contactpersonen, afwijkende levertijden, transportopties of betaalvoorwaarden en juist wel profijt van een solide partnerschap.

Integrale aandrijvingen

Wij ontzorgen industriële ondernemingen door losse componenten tot complete en geoptimaliseerde aandrijfsystemen te combineren.

Maximale compatibiliteit, productiviteit en efficiëntie

Wij weten als geen ander hoe essentieel efficiëntie en prestaties zijn in de industriële automatisering. Wij weten dat alles draait om continuïteit. Onze integrale aandrijfsystemen zijn ontworpen met dit alles in het achterhoofd. Hierdoor weten we de productiviteit en efficiëntie te verhogen van de machines van onze klanten en die van hún klanten. Onze oplossingen bieden flexibiliteit om processen en controle te optimaliseren. Afhankelijk van de bedrijfsbehoefte adviseren en leveren wij een mix van componenten die nodig is voor continuïteit.

Betrouwbare engineering voor volledige ontzorging

Onze geïntegreerde aandrijfsystemen zijn ontstaan uit onze ambitie grote en kleine industriële ondernemingen te ontzorgen door betrouwbare aandrijvingen te creëren, te optimaliseren en te onderhouden. Dit streven komt tot uiting in de efficiëntie, innovatie en betrouwbaarheid van elk onderdeel van onze aandrijfoplossing.

Als resultaat van voortdurende marktgerichte procesinnovatie zijn onze componenten perfect met elkaar te combineren tot intelligente aandrijfsystemen.

De 7 voordelen van BEGE’s geïntegreerde aandrijfoplossingen

1  Eén leverancier voor alle aandrijfelementen

Alle onderdelen van een aandrijfsysteem, van frequentieregelaars, motoren en encoders tot tandwielkasten en aandrijfcomponenten bij één enkele vertrouwde leverancier bestellen. Wij garanderen dat alles naadloos aansluit en probleemloos met elkaar communiceert.
Dankzij onze zeer ruime voorraad reserve machineonderdelen en vitale componenten kunt u erop vertrouwen dat wij snel leveren. Tevens beheren wij de voorraad van onze klanten in ons magazijn zodat uw voorraad altijd optimaal is.

2  Bewezen 100% compatibele componenten

De componenten die wij leveren, hebben we ontworpen en gebouwd voor totale onderlinge comptabiliteit, gewaarborgde beschikbaarheid en krachtige prestaties. Uitvoerige testen en analyses tonen aan dat alle hoogwaardige aandrijfcomponenten efficiënt samenwerken.

3  Betrouwbare prestaties en optimale efficiëntie

Onze stabiele en uiterst betrouwbare geïntegreerde oplossingen leiden tot hoger rendement, maximale productiviteit en interessante kostenbesparingen.

4  Lagere onderhoudskosten

Wij stellen onze systemen zo samen dat de onderhoudskosten en systeemprestaties in evenwicht zijn.

5  Slimme monitoring en controle

Wij creëren intelligente systemen waarmee we aandrijvingen optimaliseren voor Industrie 4.0. Toepassing van MIG encoders, HMI’s en PLC’s maakt het mogelijk een aandrijfsysteem met uiterste precisie aan te sturen en te controleren.

6  Zowel standaard als specifiek geoptimaliseerd

Voor elk bedrijf realiseren we een passend integraal systeem dat afgestemd is op de unieke bedrijfsbehoefte en specifieke toepassing.

7  Uitgebreid servicenetwerk in Europa

Onze gekwalificeerde engineers zijn betrokken bij de bedrijven van onze klanten en staan hen continu bij met advies en ondersteuning. Wij zijn actief voor diverse internationale ondernemingen verspreid door heel Europa die wij vlot en met een volledige oplossing bedienen.

Groeiend concurrentievoordeel

BEGE combineert expertise in aandrijftechnologie met specifieke branchekennis. Het resultaat is een volledig geïntegreerde klantspecifieke aandrijfoplossing waarmee wij het concurrentievoordeel vergroten van de productiefaciliteit van onze klanten in tal van branches.

Wij weten het antwoord op de uitdagingen van vandaag en de wensen van morgen in de industriële productie.

Henk van den Top

Van den Top Machinebouw BV

“Wij vertrouwen op BEGE voor integrale aandrijfoplossingen en de optimalisatie van de systemen. In BEGE hebben wij een betrouwbare partner gevonden met uitgebreide technische expertise en een voorkeur voor innovatie en efficiëntie. BEGE is consistent in hun productaanbod op het gebied van aandrijfsystemen en bezit kennis van zaken over mijn branche“

Meer weten over onze geïntegreerde aandrijfoplossingen? Neem contact op.