Skip to content

Distributeursdag 2018

Deze week organiseerde BEGE voor de tweede keer de Distributeursdag.

Tijdens dit jaarlijkse evenement draait alles om de ‘BEGE Family’; het netwerk van BEGE en onze zeer gewaardeerde partners.

Samenwerking

Voor onze ambitie om de beste aandrijfpartner te worden, is ons distributeursnetwerk van onschatbare waarde. Distributeurs beschouwen wij als belangrijke schakel naar klanten over de grens. Om onze waardering te uiten én om de samenwerking voor de toekomst kracht bij te zetten, organiseerden wij in juni 2018 voor de tweede keer de Distributeursdag.

Interactief

Een tiental distributeurs uit diverse Europese landen ontmoetten elkaar in het BEGE hoofdkantoor in Sassenheim voor een dag vol goede contacten, informatie en gezelligheid.
Deze interactieve dag bestond uit een mix van presentaties, netwerken, productinnovatie, ervaringen uitwisselen, een rondleiding en werd afgesloten met een gezellige borrel en diner.

Impressie

Blader door onderstaande foto’s voor een impressie van deze geslaagde dag.

Op naar de toekomst

Samen met onze distributeurs kijken wij actief en vol vertrouwen naar de toekomst. Dankzij internationale samenwerkingen kunnen wij aandrijfsystemen laten groeien en innoveren. Industry 4.0 speelt hierin een belangrijke rol waarbij wij de impact op industriële automatisering verweven in de nieuwe visie van BEGE.