skip to Main Content

Branches

Expert in uw branche

BEGE combineert expertise in aandrijftechnologie met specifieke branchekennis. Het resultaat is een volledig geïntegreerde klantspecifieke aandrijfoplossing waarmee wij het concurrentievoordeel vergroten van de productiefaciliteit van onze klanten in tal van branches.

Door onze focus zijn wij in staat altijd een passende aandrijfoplossing te bieden. Onze engineers weten wat belangrijk is in de betreffende branche en passen deze kennis toe om aandrijfprocessen zo goed mogelijk te optimaliseren. 

Aandrijfoplossing voor elke branche

Levensmiddelenindustrie

Een voedselveilige en efficiënte integrale aandrijfoplossing die voldoet aan de hoogste hygiënenormen en een hoogwaardige weerstand biedt tegen corrosie, zuur en alkalisch stof.

Wij maken gebruik van hoogwaardige componenten zoals RVS motorreductoren, RVS elektromotoren, RVS reductoren en MIG encoders die we desgewenst ook als integraal aandrijfsysteem leveren.

Onze aandrijvingen worden succesvol toegepast in onder andere bakkerijen, brouwerijen en bij vleesverwerkers. 

Lees de case study om te ontdekken hoe BEGE de preventieve motorreductorvervanging voor een spiraalvriezer in de snackindustrie heeft aangepakt.

Land- & tuinbouw

Een energiezuinige en kosteneffectieve integrale aandrijfoplossing die de productiekosten en de impact op milieu en dier vermindert.

Wij maken gebruik van hoogwaardige componenten zoals hypoïde motorreductoren, coaxiale motorreductoren, kegelwiel motorreductoren en trilmotoren die we desgewenst ook als integraal aandrijfsysteem leveren.

Onze aandrijvingen worden succesvol toegepast in onder andere gewasverzorging, pluimveehouderijen en bosbouw. 

Lees in de case study hoe BEGE Van den Top Machinebouw ondersteunt bij de doorontwikkeling en optimalisatie van hun machines en apparaten.

Uw betrouwbare aandrijfpartner

Onze aandrijfsystemen zijn volledig gericht op de branche waarin u actief bent.