Skip to content

Verdere uitbreiding in Azië

TS Tech, uw partner in Zuid-Korea

BEGE is verheugd TS Tech toe te voegen aan het BEGE-distributienetwerk als gecertificeerd specialist per 1 februari 2020. Met deze erkenning vertegenwoordigt TS Tech de distributie en verkoop van de BEGE- en Ströter-producten in Zuid-Korea. U communiceert makkelijk in dezelfde taal, zonder zorgen over tijdsverschil. De communicatie en het gehele proces versneld en versoepeld.

BEGE hecht veel waarde aan haar klanten en heeft zichzelf door de jaren heen bewezen als betrouwbare partner in de aandrijftechniek. Het distributienetwerk biedt elke individuele klant lokale hulp, snelle communicatie en efficiënte ondersteuning. De gespecialiseerde ingenieurs van TS Tech en BEGE informeren u graag over het programma en de mogelijkheden binnen de automatiseringsindustrie.

TS Tech, uw innovatieve en toekomstgerichte partner

Al 35 jaar gaat TS Tech uitdagingen aan en blijft het zich ontwikkelen. TS Tech biedt uitgebreide services aan, van productie tot onderhoud. Ze zijn innovatief en toekomstgericht en voldoen aan de vraag van de klant. Deze houding en waarden sluiten naadloos aan bij BEGE, wat van hen onze ideale Zuid-Koreaanse partner maakt.

Contact

TS Tech Solution Corp.
#908, 196, Gasan digital 1-ro
Geumcheon-gu, Seoul
Korea

Wilt u weten wat TS Tech voor u kan betekenen? Neem contact met hen op via de onderstaande knop.