Skip to content

Servomotoren

Servomotoren voor optimale prestaties en duurzaamheid. Bij uitstek geschikt voor veeleisende, high-performance industriële toepassingen dankzij grote robuustheid.

Robuuste en compacte servomotoren

BEGE biedt diverse moderne, hoog-efficiënte, onderhoudsarme en betrouwbare servomotoren. De krachtige en compacte servomotoren die wij leveren zijn ideaal voor toepassingen die een zeer hoge positionering, herhalingsnauwkeurigheid of dynamiek vereisen.

LS Electric servomotoren

BEGE is leverancier van hoogwaardige en energiezuinige servomotoren van LS Electric. Een toonaangevende fabrikant van industriële elektronica.

LS servomotoren zijn ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid. Dankzij hun robuustheid zijn ze bij uitstek geschikt voor veeleisende, high-performance industriële toepassingen.

Deze servomotoren worden vaak gebruikt in toepassingen waar de focus ligt op snelle en nauwkeurige regeling. Ze kenmerken zich door een slanke en lange vorm en bieden samen met de juiste tandwielkast de oplossing voor hoog-dynamische toepassingen. Ook zijn ze bestand tegen zware overbelasting en vragen ze weinig onderhoud.

Servomotoren kenmerken en voordelen:

  • Hoog rendement
  • Preciezere toerenregeling
  • Hoog koppel
  • Zeer nauwkeurig
  • Betrouwbaar
  • Robuust
  • Compacte afmeting met hoge capaciteit
  • Zeer efficiënt
  • Lange levensduur
  • Compatibel met onze L7-serie AC-servo-aandrijving

BEGE servomotoren: de verschillende series

Wij leveren 5 verschillende series servomotoren, variërend van synchrone AC-servomotoren tot direct drive motoren.

400V servomotoren – APM

Robuust en compact. LS borstelloze AC-servomotoren staan garant voor een lange levensduur en een stille werking.

200V servomotoren – APMC

Robuust en compact. Zeer geschikt voor diverse toepassingen, waaronder verpakking en logistiek en halfgeleidermachines.

Direct Drive motoren – DD

Hoge koppel en zeer nauwkeurige werking. Deze direct drive servomotoren zijn geoptimaliseerd voor een lage snelheid, een hoog koppel en een hoge nauwkeurigheid.

DC Servomotoren – APMCDC

Zeer robuust en compact. Deze borstelloze DC-servomotoren van LS Electric garanderen een lange levensduur en een stille werking.

De zeer dynamische eigenschappen van de motoren maken deze uitermate geschikt voor diverse toepassingen, waaronder verpakking & logistiek en halfgeleidermachines

Geïntegreerd servo systeem – PEGA

Dit servo-systeem met geïntegreerde verbeterde efficiëntie is een gecombineerd systeem van een motor, encoder en servo drive. Het maximaliseert de bruikbare ruimte bij installatie in beperkte en kleine ruimtes.

Servomotoren: dé motor voor diverse doelstellingen

De servomotoren die wij leveren, worden voor uiteenlopende doelen ingezet:

Servotechniek bij BEGE

Als specialist in industriële automatisering leveren wij betrouwbare servo-aandrijvingen voor efficiënte en krachtige prestaties van een machine of productielijn.

Variërend van relatief kleine machines tot complexe installaties met meer-assige bewegingen en voor tal van branches, zoals de levensmiddelenindustrie en land- en tuinbouw.

Meer servo-aandrijvingen

Bekijk ook onze pagina’s over: