Skip to content

Crompton Controls: distributeur voor Verenigd Koninkrijk

BEGE voegt partner voor Verenigd Koninkrijk toe aan distributienetwerk.

BEGE is verheugd Crompton Controls te erkennen als een gecertificeerde specialist van de BEGE-distributienetwerk per 1 juni 2019. De certificering is goedgekeurd in de volgende modules voor distributie en verkoop:

  • Vertegenwoordiging in het Verenigd Koninkrijk
  • Verkoop van de BEGE- en Ströter-producten

BEGE hecht veel waarde aan haar klanten en heeft zichzelf door de jaren heen bewezen als betrouwbare partner in de aandrijftechniek. Het distributienetwerk biedt elke individuele klant lokale hulp, snelle communicatie en efficiënte ondersteuning. De gespecialiseerde ingenieurs van Crompton Controls en BEGE informeren u graag over het programma en de mogelijkheden binnen de automatiseringsindustrie.

Over Crompton Controls

Met meer dan 130 jaar ervaring zal Crompton Controls het BEGE-assortiment in Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigen. Crompton Controls is innovatief en werkt zeer klantgericht. Complexe uitdagingen gaan ze niet uit de weg en met direct klantcontact zorgen zij voor een passende oplossing. Door de vele raakvlakken tussen BEGE en Crompton Controls zijn zij de ideale partner om onze klanten in Verenigd Koninkrijk snel, professioneel en gemakkelijk te woord te staan.

Contact

Monckton Road 19-21
Wakefield, West Yorkshire
WF2 7AL UK

Wilt u weten wat Crompton Controls voor u kan betekenen? Neem contact met hen op via de onderstaande knop.