Skip to content

Genomineerd + publicatie Rijnstreek Business

BEGE is genomineerd voor de Sterkste Schakel 2020 en Rijnstreek Business kwam op bezoek voor een mooie publicatie

Eenmaal per jaar wordt prestigieuze ondernemingsprijs ‘De Sterkste Schakel Trofee’ uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. In 2020 wordt deze verkiezing voor de zeventiende keer georganiseerd. De verkiezing zet ondernemingen die service en klantgerichtheid tot kunst verheven in de spotlights.

Klantgerichtheid in optima forma

Het bijzondere aan deze verkiezing is dat een bedrijf moet worden voorgedragen om deel te kunnen nemen aan de verkiezing. Uit de voordrachten door genomineerden van de voorgaande verkiezing en juryleden, wordt slechts 25% daadwerkelijk genomineerd. Bij BEGE bouwen wij aan langdurige relaties en leggen wij de focus op onze klant. Flexibel zijn en persoonlijke service staan bij BEGE centraal. Al 70 jaar lang. Dat BEGE erkend wordt door eigen relaties, is wat ons zo verheugd maakt om dit bekend te maken.

Ter ere van de nominatie kwam Rijnstreek Business bij ons op bezoek voor een kennismakingsgesprek. Lees het gehele interview hier:

Sterkste Schakel

De verkiezing is verdeeld in 8 sectoren. BEGE is geplaatst in ‘Internationaal Zakendoen’. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury (vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities). De finale vindt plaats op vrijdag 13 maart 2020. Van zaterdag 7 maart tot en met vrijdag 13 maart 16.00 kunt u stemmen op BEGE voor de publieksprijs.

Binnen 30 seconden helpt u BEGE met het winnen van de Sterkste Schakel Publieksprijs 2020. Klik om onderstaande knop om te stemmen.