Skip to content

SPS Neurenberg 2019

BEGE exposeert opnieuw bij SPS in november 2019

In november zal BEGE opnieuw als exposant aanwezig zijn bij SPS, Smart Production Solutions, in Neurenberg Duitsland. SPS is een uitzonderlijk evenement waar technologie en innovaties samen komen door product experts.

Drie dagen lang exposeren meer dan 1.600 bedrijven in een ruimte van maar liefst 136.000 vierkante meter. Jaarlijks komen ruim 70.000 internationale bezoekers naar dit inspirerende evenement.

Industriële automatiseringen

Dit jaar viert SPS haar 30e jubileum als internationale vakbeurs voor industriële automatisering. De SPS is een ideaal platform voor BEGE als ontwikkelaar van volledig geïntegreerde klantspecifieke aandrijfoplossingen in de industriële productie. Bezoek onze stand op de SPS om uitgebreide mogelijkheden van integrale aandrijfoplossingen te bekijken. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om uw wensen en behoeften te bespreken, zodat wij u een gepersonaliseerde toepassing kunnen aanbieden.

Geïntegreerde aandrijfoplossingen

Wij presenteren dit jaar ons uitgebreide programma geïntegreerde aandrijfoplossingen van vlakke opsteek motorreductoren met geïntegreerde MIG encoder, zeer geschikt voor industriële toepassingen met zware lasten. Voor de voedingsmiddelenindustrie presenteert BEGE aseptische motoren met corrosiebestendige nano-coating technologie én hoogwaardige interactieve RVS aandrijftoepassingen.

Datum en tijden

De beurs vindt plaats van 26 – 28 november.
Dinsdag 26 november: 09.00 – 18.00
Woensdag 27 november: 09.00 – 18.00
Donderdag 28 november: 09.00 – 17.00

De stand van BEGE bevindt zich in hal 3, standnummer 467.

SPS Neurenberg 2019

NürnbergMesse
Karl-Schönleben-Str.
Messeplatz 1
90471 Nürnberg

Routebeschrijving en parkeren

Gratis entree

Bespaar €65,- en registreer hier gratis voor entreetickets. De registratie geeft toegang tot alle dagen van de SPS.
Wij hopen u te mogen verwelkomen!