Skip to content

BEGE als exposant op de Hannover Messe 2019

BEGE is opnieuw aanwezig op de Hannover Messe, begin april 2019.

Na een succesvolle eerste deelname in 2018 is BEGE ook in 2019 aanwezig op de Hannover Messe. Dit evenement is een van de belangrijkste voor de technologische industrie. Meer dan 6400 exposanten en 220.000 hooggekwalificeerde internationale bezoekers treffen elkaar in Hannover, Duitsland.

Integrated Industry – Industrial Intelligence

Gedurende vijf dagen toont de industrie haar nieuwste industriële technologieën en innovaties. Bezoekers worden op de hoogte gebracht van het samenspel tussen automatiserings- en energietechnologie waarmee de digitale transformatie de industrie vooruit stuwt. Met het centrale thema Integrated Industry – Industrial Intelligence laat de Hannover Messe 2019 het potentieel van deze ontwikkeling zien.

BEGE op Pump Plaza

U vindt BEGE in hal 15, op Pump Plaza. Dit plein is hét expertisecentrum voor pompen, pompsystemen en componenten. Een perfect platform om alles over onze producten te ontdekken en interessante mensen te ontmoeten. Wij tonen u de innovatieve MIG impulsgever; de nieuwe standaard in industriële automatisering en onze RVS motoren. Ontdek hoe onze integrale aandrijfsystemen uw onderneming ontzorgen.

Als exposant bieden wij u de mogelijkheid dit evenement gratis te bezoeken. Via onderstaande knop kunt u zich registreren voor een gratis entreeticket. U bespaart zo € 84 op een meerdaags ticket.