Skip to content

Terugblik SPS IPC Drives 2018

We blikken terug op onze deelname aan SPS IPC Drives 2018.

Vorige week was BEGE in Neurenberg, Duitsland voor de 3-daagse beurs SPS IPC Drives. Wij kijken terug op een evenement dat mede dankzij onze Europese distributeurs zeer succesvol was.

Integrale aandrijfoplossingen

Het speerpunt van onze deelname dit jaar was bezoekers te informeren over onze integrale klantspecifieke aandrijfoplossingen. Wij lieten zien hoe we met vakkundig advies en vakmanschap losse componenten combineren tot complete en geoptimaliseerde aandrijfsystemen om zo ondernemingen te ontzorgen.

Hoogwaardige componenten

Centraal in de beursstands stonden onze MIG encoder en RVS aandrijvingen en elektromotoren. Bezoekers konden de mogelijkheden en de eigenschappen ontdekken van deze hoogwaardige aandrijfcomponenten die een aandrijving optimaal hygiënisch en efficiënt laten functioneren.

Tot slot willen wij iedereen -bezoekers, relaties, potentiële klanten en samenwerkingspartners- bedanken voor de positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen op onze nieuwe uitstraling, website en algehele professionalisering.

Gemist?

Kon u niet aanwezig zijn bij deze beurs en wilt u toch informatie over hoe wij uw aandrijving kunnen optimaliseren? Neem contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen.