Skip to content

Terugblik beurzen in oktober

BEGE was in oktober aanwezig bij twee beurzen. Wij blikken terug.

De afgelopen weken was BEGE aanwezig op zowel World of Technology & Science als Engineering in Food & Beverage.
Wij kijken terug op twee succesvolle evenementen waarbij we veel relaties gesproken hebben en boeiende gesprekken voerden.

Succesvolle beurzen

Bij beide beurzen was ons doel bezoekers te informeren over hoe zij met onze integrale klantspecifieke aandrijfoplossingen in staat zijn productiefaciliteiten en machines te realiseren die zowel hygiënisch als efficiënt zijn. Wij lieten zien hoe we met vakkundig advies en vakmanschap losse componenten combineren tot complete en geoptimaliseerde aandrijfsystemen om zo hun onderneming te ontzorgen.

Hoogwaardige componenten

Centraal in de beursstands stonden onze MIG encoder en RVS aandrijvingen en elektromotoren. Geïnteresseerden konden de mogelijkheden en de eigenschappen ontdekken van deze hoogwaardige aandrijfcomponenten die een aandrijving optimaal hygiënisch en efficiënt laten functioneren.

Impressie

Blader door onderstaande foto’s voor een impressie.

Gemist?

Heeft u beide beurzen gemist en wilt u toch informatie over hoe wij uw aandrijving kunnen optimaliseren? Neem contact met ons op en dan plannen we een adviesgesprek in.