Skip to content

SPS IPC Drives 2018

BEGE als exposant aanwezig bij SPS IPC Drives in Neurenberg

Ook in 2018 is BEGE als exposant aanwezig bij SPS IPC Drives in Neurenberg, Duitsland. Dit is een perfect platform om alles over onze producten te ontdekken en interessante mensen te ontmoeten.

Met meer dan 1700 exposanten en 17 hallen bestrijkt SPS IPC Drives 2018 het volledige spectrum van slimme en digitale automatisering; van eenvoudige aandrijvingen tot intelligente oplossingen en van wat vandaag haalbaar is tot de visie op een volledig gedigitaliseerde industriële wereld.

Alles over aandrijfoplossingen

In deze editie ligt de focus van SPS IPC Drives op praktische aandrijfoplossingen voor uw bedrijfstak. Vind het antwoord op uw specifieke behoeften van vandaag en de oplossingen voor uw uitdagingen van morgen. Industrie 4.0 en digitalisering zijn hoofdthema’s. Het verhogen van de productiviteit en nieuwe bedrijfsmodellen zijn essentieel om concurrerend te blijven. Neem samen met ons een ​​kijkje in de toekomst van digitale transformatie.

Waarom bezoeken?

Een bezoeker van de editie van afgelopen jaar zegt het volgende: “SPS IPC Drives is een uitstekende beurs; hét evenement voor personen die werkzaam zijn binnen het gebied van automatisering en aandrijvingen. Deze beurs biedt de perfecte gelegenheid om toonaangevende leveranciers te ontmoeten en op de hoogte te blijven van markttrends en innovaties.”

U bent van harte welkom bij SPS IPC Drives van 27 tot 29 november in Neurenberg, Duitsland.
Onze stand bevindt zich in Hal 3, stand 467. Registreer u nu voor een gratis ticket.