Skip to content

BEGE maatwerk: coaxiale motorreductor met voet-flenshuis

BEGE maatwerk: coaxiale motorreductor met voet-flenshuis

Wij leveren maatwerk in aandrijfsystemen, -producten en -componenten, afgestemd op de klantspecifieke situatie. Met innovatief en specialistisch maatwerk dragen onze aandrijvingen bij aan optimale aandrijfprocessen.

Aangepast ontwerp

Eén van onze klanten vroeg om een aangepaste coaxiale motorreductor. De wens was een reductor met een voet-flens huis. Onze engineers zijn gaan rekenen en hebben het ontwerp gewijzigd.

Dit nieuwe ontwerp maakt het mogelijk om één aandrijving te leveren die zowel als flenshuis én als voethuis gemonteerd kan worden.

Twee klantvoordelen

De voordelen zijn tweeledig. Ten eerste is de tandwielreductor slanker en neemt zo minder ruimte in bij inbouw. Ten tweede kan de klant zijn voorraad verlagen omdat er maar één aandrijving in plaats van twee opgeslagen hoeft te worden.

Klik hier om de maatschetsen van de oude en nieuwe uitvoeringen te bekijken.

3D view

In onderstaande afbeelding ziet u eerst de 3D view van de oude uitvoering en na de pijl de nieuwe. Andere tekeningen zijn op aanvraag beschikbaar.

Benieuwd hoe onze maatwerk-aandrijfsystemen uw onderneming kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met onze engineers.