Skip to content

Integrale aandrijfsystemen

Engineering van complete en intelligente integrale aandrijfoplossingen die leiden tot efficiënte en productieve installaties met maximale continuïteit.

De 7 voordelen van BEGE’s integrale aandrijfsystemen

De integrale aandrijfsystemen die BEGE ontwikkelt, zijn het antwoord op de complexe uitdagingen waar de aandrijftechnologie mee worstelt. Onze oplossingen worden gekenmerkt door 7 voordelen:

1  Eén leverancier voor alle aandrijfelementen

We zijn het aanspreekpunt voor alle vraagstukken en leveringen op het gebied van aandrijftechniek. Onze engineers zijn ervaren in verschillende industrieën en sectoren en hebben voor elke complexe technische uitdaging een uitgekiende oplossing.

We leveren alle onderdelen van een aandrijfsysteem en combineren deze componenten tot een complete aandrijving. Omdat er slechts met één partner contact is, blijft alles overzichtelijk.

Onze zeer ruime voorraad reserve machineonderdelen en vitale componenten stelt ons in staat snel te leveren. Tevens beheren wij de voorraad voor klanten in ons magazijn zodat de voorraad altijd optimaal is.

2  Bewezen 100% compatibele componenten

Als gevolg van onze centrale rol kunnen wij garanderen dat alle -hoogwaardige- componenten naadloos op elkaar aansluiten en probleemloos met elkaar communiceren.

De frequentieregelaars, elektromotoren, encoders, tandwielkasten en overige aandrijfcomponenten die wij in een systeem opnemen, zijn ontworpen en gebouwd voor volledige onderlinge compatibiliteit, gewaarborgde beschikbaarheid en krachtige prestaties.

Continue en uitvoerige analyses en testen tonen aan dat alle hoogwaardige aandrijfcomponenten efficiënt samenwerken. Voor alle vermogens- en prestatieklassen.

3  Betrouwbare prestaties en optimale efficiëntie

Onze stabiele en uiterst betrouwbare geïntegreerde oplossingen staan garant voor een hoger rendement, maximale productiviteit en interessante kostenbesparingen.

We passen enkel hoogwaardige componenten toe en onze aandrijfsystemen worden ontwikkeld volgens de strengste eisen en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften.

Omdat alle componenten ideaal op elkaar zijn afgestemd leiden onze integrale aandrijfsystemen tot optimale beschikbaarheid en efficiëntie. Deze hoge mate van effectiviteit zorgt tevens voor besparing op de energiekosten.

Integrale aandrijvingen

Wij ontzorgen industriële ondernemingen door losse componenten tot complete en geoptimaliseerde aandrijfsystemen te combineren.

4  Lagere onderhoudskosten

Wij stellen onze systemen zo samen dat de onderhoudskosten en systeemprestaties in evenwicht zijn.

Met een eigen engineering lab, testfaciliteiten en werkplaats beschikken onze gecertificeerde technici over alle tools om hoogwaardige aandrijfsystemen te ontwerpen, aan te passen en te onderhouden.

5  Slimme monitoring en controle

Wij creëren intelligente systemen waarmee we aandrijvingen optimaliseren voor Industrie 4.0. Toepassing van MIG encoders, HMI’s en PLC’s maakt het mogelijk een aandrijfsysteem met uiterste precisie aan te sturen en te controleren.

6  Zowel standaard als specifiek geoptimaliseerd

Voor elk bedrijf realiseren we een passend integraal systeem dat afgestemd is op de unieke bedrijfsbehoefte en specifieke toepassing.

Hoe complex een project ook is; voor elk technisch vraagstuk weten we een oplossing, dankzij onze jarenlange ervaring in de aandrijftechniek. Onze engineers zijn altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

We bieden op maat gemaakte aandrijvingen en competente ondersteuning voor betere prestaties en maximaal rendement.

7 Uitgebreid wereldwijd servicenetwerk

Onze gekwalificeerde engineers zijn betrokken bij de bedrijven van onze klanten en staan hen continu bij met advies en ondersteuning.

Wij zijn actief voor diverse internationale ondernemingen die wij vlot en met een volledige oplossing bedienen.

Dankzij korte lijnen en directe communicatie gaat geen enkel detail verloren.

Benieuwd hoe onze complete aandrijfsystemen uw onderneming kunnen helpen?
Maak een afspraak met onze engineers.