Skip to content

Integrale aandrijfsystemen

Engineering van complete en intelligente integrale aandrijfoplossingen die leiden tot efficiënte en productieve installaties met maximale continuïteit.

Specialist in engineering

Voor machinebouwers is het een voortdurende uitdaging om met aandrijfcomponenten een rendabele installatie te realiseren. Individuele aandrijfcomponenten van meerdere leveranciers combineren, leidt vaak tot hoofdpijn en andere ongunstige effecten zoals tijdverspilling op het gebied van contractonderhandelingen, management en procesuitvoering.

BEGE is niet alleen leverancier en distributeur van diverse kwaliteitsmerken. Met innovatieve technieken engineeren we ook complete aandrijfsystemen waarvan de componenten naadloos op elkaar aansluiten. En omdat er slechts met één partner contact is, blijft alles overzichtelijk. Geen afleiding door verschillende contactpersonen, afwijkende levertijden, transportopties of betaalvoorwaarden en juist wel profijt van een solide partnerschap. Bekijk de 7 voordelen van BEGE’s integrale aandrijfsystemen.

Integrale aandrijvingen

Wij ontzorgen industriële ondernemingen door losse componenten tot complete en geoptimaliseerde aandrijfsystemen te combineren.

Maximale continuïteit

Wij weten als geen ander hoe essentieel efficiëntie en prestaties zijn in de industriële automatisering. Wij weten dat alles draait om continuïteit. Onze integrale aandrijfsystemen zijn ontworpen met dit alles in het achterhoofd. Hierdoor weten we de productiviteit en efficiëntie te verhogen van de machines van onze klanten en die van hún klanten.

Onze oplossingen bieden flexibiliteit om processen en controle te optimaliseren. Afhankelijk van de bedrijfsbehoefte adviseren en leveren wij een mix van componenten die nodig is voor continuïteit.

Betrouwbare engineering

Onze geïntegreerde aandrijfsystemen zijn ontstaan uit onze ambitie grote en kleine industriële ondernemingen te ontzorgen door betrouwbare aandrijvingen te creëren, te optimaliseren en te onderhouden. Dit streven komt tot uiting in de efficiëntie, innovatie en betrouwbaarheid van elk onderdeel van onze aandrijfoplossing.

Als resultaat van voortdurende marktgerichte procesinnovatie zijn onze componenten perfect met elkaar te combineren tot intelligente aandrijfsystemen.

Complete en intelligente aandrijfsystemen

Hoe complex een project ook is; voor elk technisch vraagstuk weten we een oplossing. Onze engineers zijn gespecialiseerd in complexe en intelligente aandrijfsystemen. We werken aan de hand van de BEGE IAS-roadmap:

Benieuwd hoe onze complete aandrijfsystemen uw onderneming kunnen helpen?
Maak een afspraak met onze engineers.

Branchespecifieke aandrijvingen

BEGE combineert expertise in aandrijftechnologie met specifieke branchekennis. Het resultaat is een volledig geïntegreerd klantspecifiek aandrijfsysteem waarmee wij het concurrentievoordeel vergroten van de productiefaciliteit van onze klanten in tal van branches.

Wij weten het antwoord op de uitdagingen van vandaag en de wensen van morgen in de industriële productie.

Case Van den Top Machinebouw

“Wij vertrouwen op BEGE voor integrale aandrijfoplossingen en de optimalisatie van de systemen. In BEGE hebben wij een betrouwbare partner gevonden met uitgebreide technische expertise en een voorkeur voor innovatie en efficiëntie. BEGE is consistent in hun productaanbod op het gebied van aandrijfsystemen en bezit kennis van zaken over mijn branche”. Lees de volledige case study.

Henk van den Top – Eigenaar Van den Top Machinebouw

Uitgebreid aanbod

Met innovatieve technieken, gedetailleerd maatwerk en een uitgebreid productportfolio engineeren we complete aandrijfsystemen voor machinebouwers en andere spelers in de industrie. Onze engineers beschikken over een ruim assortiment aandrijfcomponenten die we combineren tot een op maat gemaakte aandrijving:

Aandrijfpartner

Wij zijn 70 jaar bedreven in aandrijven. We hebben jarenlange ervaring in het leveren van technische componenten en totaaloplossingen aan machinebouwers in binnen- en buitenland.

Onze meerwaarde ligt in het feit dat we niet met een standaardoplossing komen die net niet aansluit. We bouwen aan langdurige relaties waarbij we ons focussen op hoe onze aandrijfsystemen optimaal bijdragen aan de realisatie van de specifieke ambities van onze klant.

Advies & maatwerk

BEGE biedt advies over, begeleiding bij en levering van innovatieve oplossingen op maat voor de aandrijftechniek. We zorgen ervoor dat de aandrijfsystemen die we leveren naadloos aansluiten op de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgever.

Ons advies is altijd onafhankelijk omdat we niet aan één leverancier gebonden zijn. We combineren componenten van diverse kwalitatieve leveranciers tot een passend aandrijfsysteem.